-->

Montering af New Yorker-væg efter dine ønsker​

​Det er i løbet af de sidste par år blevet meget populært at have en såkaldt New Yorker-væg i sin bolig eller på sit kontor. En New Yorker-væg er en meget stilet og moderne løsning, som tjener flere forskellige formål, og vi tilbyder opsætning af en sådan væg til en konkurrencedygtig pris i blandt andet Ølstykke, Roskilde og hele København samt Nordsjælland.

Hvad er en New Yorker-væg?

En New Yorker-væg er en glasvæg, der typisk bruges som rumdeler, skillevæg, vinduesvæg, dør eller som brusevæg i badeværelset. Faktisk er det kun fantasien, der sætter en grænse for, hvad der kan lade sig gøre med lige netop denne type væg.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en New Yorker-væg, der lever op til lige netop dine ønsker og krav til udformning og størrelse, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Vi står også klar med vores professionelle rådgivning, hvis du ønsker det.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 44 65 46 26, men du kan også skrive til vores e-mail info@larsjohansen.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Indhent ​gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 44 65 46 26 eller sende en e-mail til info@larsjohansen.dk - du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt