-->

Levering og montering af butiksruder

Er uheldet ude, og har du brug for hurtig udrykning og professionel hjælp til udskiftning af ruder? Så er vi ikke længere end et opkald væk. 

Hos Glarmester Lars Johansen & Søn udfører vi udskiftning og opsætning af alle typer butiksruder i blandt andet Ølstykke, Roskilde og omegn samt hele København og Nordsjælland. Ingen ruder er for store eller for små, og vi garanterer et kvalitetsbevidst arbejde i topklasse. Selv når det er akut.

5 gode grunde til at du skal lade os udskifte dine butiksruder:​

  1. Vi har alle butiksruder på lager
  2. Altid professionel håndtering af opgaverne
  3. Vi skærer ruderne individuelt til, så de passer dine mål
  4. Vi har døgnvagt, hvis uheldet er ude
  5. Ingen opgave er for stor eller for lille.​
​​

Kom hurtigt af med de slidte eller ødelagte ruder

Der kan være mange grunde til at udskifte ruderne i sin butik. De kan ganske enkelt være slidte og ridsede og trænge til en udskiftning. I de fleste tilfælde er ruderne gået i stykker, blevet knust, eller er flækket på grund af et indbrud, en stormskade eller et hændeligt uheld.

​Uanset årsagen til udskiftningen er vi hurtigt på pletten. Vi har stor erfaring og ekspertise i butiksruder, og vi står inde for en hurtig levering, en høj service og et resultat i højeste kvalitet. Desuden kan vi nå højt op. Vi har et bredt samarbejde med både kran- og liftfirmaer, så vi kan udskifte dine ruder, uanset hvor de sidder.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på butiksruder

Har du akut brug for hjælp til at udskifte ruder i din butik? Så kontakt os på telefon 44 65 46 26, skriv til vores e-mail info@larsjohansen.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Indhent ​gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 44 65 46 26 eller sende en e-mail til info@larsjohansen.dk - du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt