-->

Glarmester Roskilde

Har du søgt glarmester Roskilde, er du landet på det rette sted.

Velkommen til Lars Johansen og Søn, din pålidelige glarmester i Roskilde. Med mange års erfaring inden for alle typer glas og vinduesløsninger står vi klar til at levere glasarbejde af høj kvalitet.

Glas og vinduer er en stor del af ejendommens samlede udtryk, og de skal være funktionelle og flotte i mange år. Derfor rådgiver dig indledende grundigt, så den løsning du får, kommer til at understøtte boligen i en smuk helhed.

Kendt for kvalitetsarbejde

I branchen, og blandt vores kunder, er vi kendt for at levere kvalitetsarbejde, uanset opgavens omfang.

Lige gyldigt om vi er ude for at udføre en mindre rudeudskiftning, eller der er tale om omfattende vinduesløsninger, er vores kunders tilfredshed det overordnede mål.

Vores ekspertise spænder vidt, fra standard glasarbejde til specialopgaver, der kræver særlig omhu og præcision. Og vores glarmestre er kreative og har et skarpt blik for flotte utraditionelle muligheder.

Glarmester Roskilde til erhverv og private

Vi har i mange år fungeret som glarmester i Roskilde, og vi har mange glade kunder i byen.

Vi servicerer både private, erhverv og det offentlige, så vi er godt rustet til at hjælpe, uanset hvilket projekt, du skal have udført.

Og vi lover arbejde udført til aftalt tid og pris, så der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs.

Vi har fungeret som glarmester i Roskilde i mange år

Hos Lars Johansen og Søn er vi stolte af vores omhyggelige tilgang til hver enkelt opgave. Vi har gennem årene stået for mange flotte vinduesløsninger i Roskilde, ikke mindst som følge af anbefalinger.

Vores dygtige håndværkere sikrer, at alle projekter udføres med højeste kvalitet og øje for detaljen.

Rimelige priser

Vi brænder for glas, og alt der følger med, og vi mener, at alle fortjener adgang til førsteklasses glarmesterarbejde, uden budgettet dermed sprænges.

Vi har optimeret vores arbejdsgange med henblik på at holde vores priser nede. Det gør vi bl.a. ved at planlægge dagens arbejde grundigt og ved at have et veludstyret værksted i vores biler.

Det kommer dig til gode.

Kontakt os

Hvis du har brug for en glarmester i Roskilde, der kan håndtere alt fra reparationer til skræddersyede glasløsninger, er Lars Johansen og Søn det rette valg.

Kontakt os i dag på 44 65 66 26 for et uforpligtende tilbud. Du kan også her kontakte os via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at vise dig hvad en glarmester, der sætter kvalitet og kundetilfredshed i højsædet, kan udrette.

Medlem af Glarmesterlauget.

Indhent ​gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 44 65 46 26 eller sende en e-mail til info@larsjohansen.dk - du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt