​Vi er medlem af

Glastag til udestuer eller kontorer

Ønsker du masser af luft og lys i udestuen eller på kontoret? Så kan et glastag eller ovenlysvinduer være en rigtig god løsning. 

Hos Glarmester Lars Johansen & Søn har vi monteret mange glastage og løsningen er især populær i udestuer, fordi den både lukker lys ind og holder på varmen samtidigt. Vi leverer i monterer i hele København og Nordsjælland.

Vi sætter glastag op med maksimal sikkerhed

Et glastag skal sættes forsvarligt op, så du har mindst mulig risiko for at komme til skade, hvis der kommer et brud på glasset. Derfor skal du bruge en professionel glarmester. Vi giver dig kompetent rådgivning på alle slags løsninger inden for glas, så her er du i trygge hænder.

Vi sikrer dig, at du får det rigtige materiale. Vinduer, ruder og glas i taget og andre skrå flader skal kunne holde til lidt af hvert – ikke mindst når det kommer til vind, sne og smeltevand. Det stiller store krav til glassets kvalitet og ikke mindst måden, det sættes op på. 

Desuden skal glasset i et glastag altid være lamineret, så der ikke spredes glasskår over alt, hvis der sker et brud.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi har både den praktiske erfaring, den faglige viden og udstyret til at kunne hjælpe dig med enhver form for glastag. Vi hjælper gerne med råd, vejledning og opsætning. Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring gerne til os på telefon 44 65 46 26 eller udfyld kontaktformularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Vi har døgnvagt

Du kan altid ringe til os, når uheldet er ude.

Ring til os på på følgende

​Nordsjælland: 44 65 46 26

København: 33 33 07 22

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​

Telefon

44 65 46 26

Adresse

Måløv Værkstedsby 101. 2760 Måløv