-->

Glastag til udestue, kontor eller terrasseoverdækning

Et glastag kan tjene mange formål

Ønsker du masser af luft og lys i udestuen eller på kontoret? Så kan et glastag eller ovenlysvinduer være en god løsning. Det kan f.eks. være en terrasseoverdækning med glastag.

Hos Glarmester Lars Johansen & Søn har vi monteret mange glastage til en god pris. Løsningen er især populær i udestuer, da den både lukker lys ind og holder på varmen samtidigt. Vi leverer og monterer i og omkring København, Ølstykke, Roskilde og mange andre steder.

Vi sætter glastag op med maksimal sikkerhed

Et glastag skal sættes forsvarligt op, så du har mindst mulig risiko for at komme til skade, hvis der kommer et brud på glasset. Derfor skal du bruge en professionel glarmester til opgaven. Vi giver dig kompetent rådgivning på alle slags løsninger inden for glas. Hos os er du altid i trygge hænder.

​Vi sikrer dig, at du får det helt rigtige materiale. Vinduer, ruder og glas i taget samt andre skrå flader skal kunne holde til lidt af hvert – ikke mindst når det kommer til vind, sne og smeltevand. Det stiller store krav til glassets kvalitet og ikke mindst måden, det sættes op på.

Desuden skal glasset i et glastag altid være lamineret, så der ikke spredes glasskår over alt, hvis der sker et brud.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi har både den praktiske erfaring, den faglige viden og udstyret til at kunne hjælpe dig med enhver form for glastag. Vi hjælper gerne med råd, vejledning og opsætning. Har du spørgsmål til priser og muligheder, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indhent ​gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 44 65 46 26 eller sende en e-mail til info@larsjohansen.dk - du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt