-->

​Glarmester Ballerup

Har du søgt glarmester Ballerup, er du landet på det rette sted.

Glarmester Lars Johansen & Søn A/S er en veletableret glarmesterforretning, drevet med erfaring og professionalisme. Med over 30 års erfaring indenfor glarmesterfaget, og en stærk tradition for kvalitet, er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder topmoderne glarmesterservice på alle niveauer.

Professionel og kvalitetsbevidst glarmester Ballerup

Kvalitet er kernen i alt, hvad vores glarmester i Ballerup foretager sig. Vores kunder har ofte høje forventninger, og vi elsker at blive udfordret på vores faglighed. Vi lever af vores mange tilfredse kunder, der i dag har dannet grundlaget for vores forretnings succes.

Vi videreuddanner løbende vores medarbejdere, så vi altid er fuldt opdaterede i forhold til nyeste udvikling og teknologi indenfor glarmesterfaget. Det betyder også, at vi kan tilbyde moderne løsninger, der ikke kun ser godt ud, men også er langtidsholdbare og effektive.

Rimelige priser

Vi leverer kvalitetsarbejde til rimelige priser. Det kan vi fordi vores biler er veludstyrede, så vi typisk kan udføre arbejdet på stedet, og fordi vi har optimeret vores arbejdsgange i hverdagen.

På den måde får du fuld valuta for dine penge - uden at blive flået.

Vi uddanner svende

Vi brænder for vores håndværk, og vi er vores ansvar bevidst. Derfor har vi også altid lærlinge ansat i firmaet, så vi kan bidrage med at videreføre det gode håndværk.

Vi passer på vores medarbejdere

Sikkerhed er en vigtig parameter for os. Vi er stolte af at være kvalificeret med grøn smiley, hvilket betyder, at vi lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Det er ikke kun vigtigt i forholdet til vores medarbejdere, men også for vores kunder, der kan være sikre på, at alt arbejde udføres forsvarligt og med hensyntagen til alles sikkerhed.

Vores ydelser

​Vores glarmester i Ballerup udfører alle typer glarmesteropgaver. Uanset om du har brug for reparation eller udskiftning af vinduer, montering af spejle, avancerede glasfacader eller andet, kan vi hjælpe.

Vi servicerer private, boligforeninger, erhverv og det offentlige.

Og vores moderne vognpark er hele tiden på farten, så vi har typisk en bil i nærheden, hvis du har et akut behov.

Din glarmester Ballerup – til private og erhverv

Vores glarmester i Ballerup varetager opgaver for både private og erhvervskunder. For privatkunder kan vi hjælpe med alt fra reparation af små vinduer til installation af store glaspartier i hjemmet.

For erhvervskunder tilbyder vi både skræddersyede ad-hoc løsninger og faste serviceaftaler, hvis det bedre kan betale sig.

Vi rådgiver dig altid grundigt, fx hvis vi ser potentiale i forhold til æstetik og funktionalitet, eller hvis vi vil foreslå en bedre løsning, end den du umiddelbart havde tænkt på.
Uanset opgavens omfang er vores mål altid at levere resultater, der overstiger dine forventninger.

Specialtilpassede glasløsninger

Hos Glarmester Lars Johansen & Søn A/S er ikke to dage ens. Udover traditionelt glarmesterarbejde og vedligeholdelse, tilbyder vi specialtilpassede løsninger, der matcher dine behov.

Vores professionelle team af glarmestre bliver, i tæt samarbejde med dig, rustet til at forstå dine ønsker og krav, både i forhold til æstetik og funktionalitet. Og det er det bedste udgangspunkt til at levere en løsning, du kan være glad for i mange år.

Hvorfor vælge os

  • ​Mere 30 års erfaring
Vi har stor erfaring og dybdegående viden indenfor glarmesterfaget.

  • Veluddannede glarmestre
Vi efteruddannes løbende for at sikre højeste kvalitet.
  • ​Sikkerhed
Vi er kvalificeret med grøn smiley, hvilket garanterer sikkerhed i vores arbejde.
  • Konkurrencedygtige priser
Vi tilbyder professionelle tjenester til priser, der er til at betale.
  • Biler over hele regionen
Vi kan hurtigt rykke ud ved akutte behov

Ring i dag for uforbindende tilbud! Vores glarmester Ballerup, glæder sig til at servicere dig.

Om Glarmester Lars Johansen & Søn A/S

Glarmester Lars Johansen & Søn A/S er en familieejet virksomhed, der har været aktiv i mere end tre årtier. Virksomheden blev grundlagt med det klare mål at levere glarmesterarbejde af højeste kvalitet til kunder i Hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Vores team består af flere uddannede glarmestre, hvilket sikrer, at vi altid har den nyeste viden, og de bedste færdigheder, indenfor branchen.

Vores ledelse består af ejer og direktør Kasper Johansen, og konduktør Lars Johansen, der begge er dybt engagerede i at sikre, at virksomheden altid leverer det bedst mulige arbejde.

Erfaring gennem flere generationer

Nogle af os er født med glas i hånden. Og vi er stolte af at kunne trække på flere generationers erfaring. Vi har ikke alene stor teoretisk viden, men også mange års praktisk erfaring, der gør os i stand til at håndtere alle typer opgaver, uanset kompleksiteten.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig og erfaren glarmester i Ballerup, er Glarmester Lars Johansen & Søn A/S det rette valg. Vi står klar til at hjælpe dig med dine glasprojekter, store som små.

Kontakt os i dag på 44 65 46 26 for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dine specifikke behov.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular

Vi er medlem af Glarmesterlauget 

Indhent ​gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 44 65 46 26 eller sende en e-mail til info@larsjohansen.dk - du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt