​Vi er medlem af

Montering af vinduer og døre i træ eller træ/alu

Er tiden inde til en ny dør eller et nyt vindue? Så kan vi hjælpe dig. Hos Glarmester Lars Johansen & Søn tilbyder vi levering og montering af døre og vinduer i blandt andet Ølstykke, Roskilde, København og hele Nordsjælland.

Vi rådgiver dig til den mest ideelle og økonomiske løsning i forbindelse med montering af vinduer og døre, og vi står naturligvis også for at levere og montere dine nye vinduer til en attraktiv pris. Først og fremmest skal du vælge mellem den klassiske løsning med trævinduer- og døre eller den moderne med træ og aluminium.

Fordelene ved montering af døre og vinduer hos os

Fordele ved at få foretaget en udskiftning af vinduer efter mål eller udvendige døre hos os er blandt andet:

  • Vi anvender kvalitetsvinduer og -døre til den helt rigtige pris
  • Vi bruger primært danskproducerede elementer
  • Vi sælger kun energirigtige løsninger
  • Vi tilbyder professionel montering og færdiggørelse
  • Vælg selv, hvordan dit nye vindue eller nye dør skal se ud
  • Vi monterer alle vinduestyper.

Vi anvender produkter i høj kvalitet

Montering af vinduer eller døre i træ er det oprindelige og klassiske. Vi anvender deklareret nordlandsk fyrretræ, for med deklareret træ er der specifikke krav til træets egenskaber. God kvalitet i råvaren er en forudsætning for, at du i sidste ende får et langtidsholdbart kvalitetsprodukt.

Montering af døre og vinduer i træ og aluminium er det moderne udseende, hvor den indvendige del af vinduet eller døren er beklædt med en profil af aluminium. Det beskytter træet mod vind og vejr, og du slipper for vedligeholdelse. Vi kan desuden også udskifte butiksruder

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Med nye energivinduer og -døre kan du både spare på varmen og slippe for træk og støj, og du kan dermed opnå en stor energibesparelse alt afhængigt af, hvilke vinduer og døre du har i dag.

Vores priser på montering af vinduer og døre afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer og døre der skal skiftes ud, og om det skal være i rent træ eller træ/alu.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere montering af døre eller montering af vinduer.  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

​Du kan enten kontakte os på telefon 44 65 46 26, ved at skrive til vores e-mail info@larsjohansen.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Vi har døgnvagt

Du kan altid ringe til os, når uheldet er ude.

Ring til os på på følgende

​Nordsjælland: 44 65 46 26

København: 33 33 07 22

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​

Telefon

44 65 46 26

Adresse

Måløv Værkstedsby 101. 2760 Måløv