-->

Montering af døre & montering af vinduer

Nye vinduer og døre i træ eller træ/alu

Er det blevet tid til at få monteret nye døre og vinduer, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

​​

Hos Glarmester Lars Johansen & Søn tilbyder vi både levering og montering af døre såvel som montering af vinduer i blandt andet Roskilde, Ølstykke, København og Nordsjælland

7 gode grunde til at lade os stå for monteringen

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med fordel kan vælge at lade os stå for montering af døre og montering af vinduer. Her kan blandt andet nævnes:

  1. ​Vi forhandler kun energivinduer og -døre
  2. ​Vi tilbyder professionel montering
  3. ​Vi benytter os af nye døre og vinduer efter mål i høj kvalitet
  4. ​Vi tilbyder montering af døre og vinduer til skarpe priser
  5. ​Du kan selv vælge, hvordan dine nye døre eller vinduer skal se ud
  6. ​Vi anvender hovedsageligt danskproducerede elementer
  7. ​Vælg mellem træ eller træ/alu

Vælg en klassisk eller vedligeholdelsesfri løsning

Døre og vinduer i træ er et oprindeligt og klassisk valg, som passer til alle bygninger. Vi anvender deklareret nordlandsk fyrretræ, idet der til denne type træ er nogle særlige krav til træets egenskaber. Høj kvalitet er en forudsætning for, at du får en holdbar løsning, når du vælger udvendige døre og vinduer i træ.

Vælger du omvendt døre i træ og aluminium, så får du et moderne udseende, hvor den indvendige del er af træ, mens den udvendige del af beklædt med en aluminiumsprofil. Den beskytter mod vind og vejr og sparer dig for den løbende vedligeholdelse af træværket.

Kontakt os og få beregnet en pris

Vi tilbyder professionel montering af døre og montering af vinduer samt butiksruder, der giver dig gode muligheder for at opnå en bemærkelsesværdig energioptimering med store besparelser, samtidig med at du kan slippe for støj, træk og kulde.

Ønsker du at få beregnet en pris på udskiftning af vinduer eller døre, så kontakt os gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig også gerne med rådgivning og vejledning omkring materialevalg.

Indhent ​gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 44 65 46 26 eller sende en e-mail til info@larsjohansen.dk - du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt